Üzleti ingatlanok új köntösben

ingatlanok.pvh.hu

Egyediségünk, hogy portfóliónkban közel 300 belvárosi üzlet, iroda, bolt, étterem, kávézó és vendéglátó egység valamint egyéb ingatlan található, melyek Pécs fontos és emblematikus helyei is.

Több, mint 4 millió m2-en gazdálkodunk a város különböző részeiben megtalálható ingatlanokkal. Ezek közül kettő – az esemény idejére – LOKART Fesztivál helyszínéül szolgál.

Kicsivel több, mint 70 fős csapatunk minden tagja azon dolgozik nap mint nap, hogy biztos hátteret és hosszútávú perspektívát biztosítsunk a Pécsett vállalkozók számára, akik a pécsieknek és a  turistáknak is, olyan minőségi környezetet teremtenek, ahol jó időt tölteni. Ez a tulajdonosunkkal közös célunk, aminek elérését visszatükrözik a folyamatosan növekvő turisztikai adatok is.

A Zsolnay Negyedtől a belvároson át számos helyszínen tekinthetik meg az érdeklődők a kortárs művészek alkotásait a LOKART Fesztivál keretén belül.

A fesztivál ideje alatt két ingatlanunk is kiállítótérként biztosít helyszínt a különleges alkotások bemutatására. Csodálatos, ahogy ezek a terek átalakultak ezen a kortárs képzőművészeti eseményen, így mi is egy új oldalukat ismerhettük meg. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Király utca 38. és a Király utca 50. alatt található ingatlanjainkkal hozzájárulhatunk a LOKART Fesztiválhoz, ezáltal városunk kulturális életének gazdagításához.

Amennyiben szívesen megtekintené további eladó és kiadó ingatlanjainkat, látogasson el az ingatlanok.pvh.hu weboldalra.
Formálja saját igényei szerint: műterem, kiállítótér, iroda vagy üzlethelyiség? Csak a kreativitása szab határt.

Ha közelebbről megismerne bennünket, figyelmébe ajánljuk weboldalunkat.

Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. – Formáljuk a holnap városát

Olvasd el ezeket is

HU